blonde's blog

gondolatok,hangulatok,elmélkedések,érzések...avagy ahogy egy szöszi látja a világot. :)

Friss topikok

  • Xinaf: Hozzászólok, mert rég írtál, és aggódék vala... Egyrészt jó lenne ha írnál valamit magadról, hogy ... (2008.05.04. 22:38) ember...?!
  • Bányai Józsefné: Szia Fruzsina! Azt hiszem ez az írásod az, amihez legszivesebben hozzászólnék. Szerintem az életet... (2007.08.08. 20:10) nem mindegy, hogyan élünk...
  • Mirko: Az alapkoncepció - miszerint a kóla legalábbis nem egészséges - hibátlan, de nem biztos, hogy ezt ... (2007.07.28. 20:05) egy kis előadás a kóláról...
  • Xinaf: A meleg gyilkos, a vörös meg érdekes ötlet! Majd talizzunk, vagy küldj magadról képet! (2007.07.22. 01:20)
  • Xinaf: Sejtem, hol nyaraltál ám!:) Mindenesetre nagyon örülök, hogy kicsit kikapcsolódtál! Tudod, egyik k... (2007.07.10. 00:48) ha egyes dolgok beszélni tudnának...

Linkblog

2007.07.21. 14:19 - Fruzsucu

Előre is elnézést kedves olvasóim, hogy gondolataimat nem osztottam meg itt, de nem volt olyan alkalom, mikor nyugodtan le tudtam volna ülni a gép elé, hogy leírhassam dolgaimat. Így ez most mára maradt...de jobb később, mint soha! ;-)
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de engem ez a nagy meleg eléggé megvisel...ha belegondolok, hogy annak a lehetősége elég nagy, hogy a további nyaraink is ilyen melegek lesznek, nos nem tudom, hogy azt hogyan fogjuk bírni és kezelni egyaránt. Persze vannak olyanok is, akiket nem visel meg ez a tikkasztó hőség, de szerintem a lakosság több mint a fele ettől szenved. Hiába iszunk sokat és veszünk "hidegzuhanyt" többször is, ez túl sokat nem segít rajtunk...a légkondiról meg csak annyit, hogy azok sem bírják a végtelenségig-az meg már más kérdés, hogy a légkondik használata kissé megdobják a számlánkat(ami persze a nyárra nézve nem biztos, hogy anyagilag túl előnyös). Ezekről az éghajlati változásokról mindig a Holnapután című film jut eszembe, mert ott is jelentős éghajlati és klímaváltozást mutatnak be. Persze az el volt túlozva,elismerem...de a film alapelmélete, ami a Golf-áramlatról szól, nos, szerintem helytálló. Ki tudja, hogy a természet milyen csapásokat mérhet ránk, amiért mi folyamatosan romboljuk és szennyezzük környezetünket. Bár, ha nyitott szemmel járunk a világban mindenki látja, hogy egyre több az árvíz, a romboló viharok-még itt Magyarországon is-meg a pusztító erejű hurrikánok és tornádók is. Nem akarok pesszimista lenni,Isten őrizz! De véleményem szerint mindenki nagoyn jól tudja, hogy ha most nem cselekszünk, előtt-utóbb kimerülnek a természet tartalékai, és akkor nagy bajban lesz majd az emberiség. Ideig-óráig meg lehet állítani a szennyezést, de hogy ezt a romlandó folyamatot megállíthassuk vagy jobbá tehessük, ahhoz többet kell tenni...nem csak a hétköznapi embereknek, hanem a kormány embereinek-azoknak az embereknek, akik intézkedéseikkel iránythatják ezeket az új rendeleteket, védéseket, stb, stb...Nade erről ennyit.
Úgy néz ki elhatároztam magamat, hogy hajszínemet végre megváltoztassam...hosszas kutakodás után eldöntöttem, hogy vörösre váltok, azaz jobban mondva, kipróbálom magamat "vörös démonként". Hogy mi lesz az eredmény, kíváncsian várom...de remélem tetszeni fog. :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://fruzsucu.blog.hu/api/trackback/id/tr43122463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Xinaf · http://publikal.blog.hu/ 2007.07.22. 01:20:54

A meleg gyilkos, a vörös meg érdekes ötlet! Majd talizzunk, vagy küldj magadról képet!


süti beállítások módosítása